POLEDNÍ MENU
Polední menu na 18. 11. 2024 | |
Kuřecí vývar se zeleninou a těstovinami (A: 1,3) | 65 Kč |
Bramborové gnocchi s vepřovými nudličkami, sušenými rajčaty, sypané grana padano (A: 1,3,7)
Kuřecí stehno na paprice, těstoviny (A: 1,3) Smažený květák s vařenými bramborami, tatarská omáčka (A: 1,3,7) |
175 Kč
175 Kč 175 Kč |
|
|||||||
Polední menu na 20.11. 2024 | |
Bramboračka s čerstvými houbami (A: 1,9) | 65 Kč |
Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem, bíle zelí (A: 1,3) | 175 Kč |
Kuře teriyaki s jasmínovou rýži (A: 7)
Čevabčiči s vařenými bramborami, hořčicí a cibulí (A: 3,10) |
175 Kč
180 Kč |
Polední menu na 21. 11. 2024 | |
Slepičí vývar s domácími nudlemi (A: 1,9) | 65 Kč |
Kuřecí prso s kuskusem, bazalkovým pestem a zeleninou (A: 1) | 180 Kč |
Boloňské špagety (A: 1,3,7)
Štěpánská hovězí pečeně s jasmínovou rýží (A: 1) |
185 Kč
185 Kč |
Polední menu na 22. 11. 2024 | |
Hráškový krém s krutóny (A: 1,7) | 65 Kč |
Penne s kuřecím masem, brokolicí a sýrovou omáčkou (A: 1,3,7) | 180 Kč |
Hovězí guláš s bramboráčky (A: 1,3)
Pečená treska na másle s pošírovanou zeleninou (A: 7) |
185 Kč
185Kč |